Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش قربانیان انفجار معدن در روسیه به ۵۲ نفر، زلزله ۶.۱ ریشتری در میانمار و هشدار اف بی آی به کارکنانش در مورد سندرم هاوانا، مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های جهان در ساعات گذشته هستند. خبرگزاری میزان – مهم‌ترین رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ساعات گذشته عبارتند از:

*شمار تلفات و مبتلایان به کرونا

براساس جدیدترین آمار‌ها تاکنون ۲۶۰ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۲۴۲ نفر در سراسر جهان به بیماری کرونا مبتلا شدند و ۵ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۷۰ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
*مواجهه انگلیس با سویه جدید جهش یافته کرونا مقام‌های بهداشتی انگلیس، سویه جدید جهش یافته کرونا در این کشور را مهم‌ترین چالش این کشور خوانده و اعلام کردند این جهش دارای پروتئینی است که کاملا با سویه اصلی متفاوت است. *شمار تلفات انفجار معدن در روسیه به ۵۲ نفر رسید بر اثر انفجار مهیب روز پنجشنبه در معدنی در سیبری روسیه، ۵۲ معدنچی و امدادگر کشته شدند. *رکوردشکنی نرخ قتل در کانادا نرخ قتل در کانادا در سال ۲۰۲۰ به بالاترین حد خود در ۱۵ سال اخیر رسید. دلیل اصلی این افزایش، تیراندازی‌های جمعی بوده است. *زلزله ۶.۱ ریشتری در میانمار زلزله‌ای به بزرگی ۱.۶ ریشتر صبح امروز مرز «هند» و «میانمار» را لرزاند. *مقابله پلیس ضد شورش با معترضان در ترکیه پلیس ضد شورش ترکیه برای متفرق کردن معترضان به خشونت علیه زنان و عملکرد دولت از اسپری فلفل استفاده کرد. *کشته شدن سه معترض در تظاهرات در مکزیک براساس اعلام دفتر دادستانی کل مکزیک بر اثر تیراندازی به سوی معترضان به خشونت علیه زنان در یکی از شهر‌های مکزیک سه نفر کشته شدند. بیشتر بخوانید: سرخط خبر‌های مهم جهان در ۴ آذر سرخط خبر‌های مهم جهان در ۳ آذر *کنترل پلیس استرالیا بر جزایر سلیمان پلیس استرالیا روز جمعه پس از چند روز ناآرامی خشونت بار و اعتراض به محدودیت‌های کرونایی کنترل «هونیارا»، پایتخت «جزایر سلیمان» را در دست گرفت. *تظاهرات ده‌ها هزاران نفری معترضان در سودان ده‌ها هزار سودانی در خیابان‌های «خارطوم»، پایتخت و دیگر شهر‌های این کشور علیه توافق ارتش و دولت نخست وزیر تظاهرات کردند. در این تظاهرات چندین معترض به دلیل مداخله پلیس زخمی شدند. *حمله ائتلاف سعودی به صنعا «صنعا»، پایتخت یمن بار دیگر هدف حملات جنگنده‌های ائتلاف سعودی قرار گرفت. *هشدار اف بی آی به کارکنان در مورد مقابله با سندرم هاوانا اداره تحقیقات فدرال «اف بی آی»، به کارکنان خود در مورد مقابله با علائم «سندرم هاوانا» هشدار داد.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل روسیه آمریکا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تحولات بین الملل تحولات بین الملل روسیه آمریکا سندرم هاوانا اف بی آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش دیگری به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین، مدعی شد بسیاری از معترضان برای اغتشاش و آشوبگری پول گرفته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد بسیاری از معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا برای ایجاد اغتشاش و آشوب پول گرفته‌اند و به آنچه که برای آن اعتراض می کنند، اعتقاد ندارند.

ترامپ در این مصاحبه افزود: من واقعا فکر می کنم ما آشوبگران مزدبگیر و حرفه‌ای زیادی در اینجا داریم و من همه آنها را می بینم. می دانید وقتی تابلوهایی را می بینید که همگی مانند هم هستند، این بدان معناست که آنها از یک منبع پول گرفته‌اند.

وی تصریح کرد می دانید اینها تابلوهای نقاشی شده با دست نیستند که در آن مردم چیزی را نقاشی کنند که واقعا به آن اعتقاد دارند. تمام اینها نقاشی هایی هستند که مانند هم هستند و توسط یک چاپگر چاپ شده است. می دانید، وقتی می فهمید که کسی یا گروهی در راس این پرداخت ها است، آنها صدمه و آسیب زیادی به جهان و همچنین به کشور ما وارد می کنند.

این در حالی است که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و یا معترضان و حامیان فلسطینی در دانشگاه های دیگر آمریکا،  از سوی فرد یا نهاد خاصی برای اعتراض پول گرفته باشند.

در ساعات ابتدایی صبح امروز صدها نیروی پلیس با هدف سرکوب دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه کلمبیا و پایان‌دادن به تحصن وارد محوطه دانشگاه شدند.

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

ترامپ پیشتر نیز در نخستین واکنش خود به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام و در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!»

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیاواکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویاندانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردندتعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • گسترش موج اعتراضات دانشجویان حامی غزه در آمریکا و جهان
  • شکسته شدن سد در کنیا / بیش از ۱۲۰ نفر کشته شدند + عکس
  • هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان